Home
Nieuw toegevoegd
Oud versus Nieuw
Gastenboek
Biografie
Gepubliceerde boeken
Links

DonkerUtrecht.nl: www.facebook.com/donkerutrecht: Foto's van Utrecht na zonsondergang

www.ZoWasUtrecht.nl: jong zijn in de vijftiger, zestiger en zeventiger jaren in de Domstad. Site met veel verhalen overvroeger, oude krant artikelen en foto's van toen en nog veel meer.....

www.Utrecht.nl: Site van de gemeente Utrecht.

www.Bouwput.blogspot.com: Je bent op een onafhankelijk weblog dat de bouwprojecten in het Utrechtse stationsgebied op de voet volgt. Projecten met een totale waarde van 3,2 miljard euro en een grote (internationale) uitstraling. Dit weblog informeert je met uitleg, commentaren en dagverse foto's.

www.AllesOverUtrecht.nl: Hier is dé lokale Utrechtse krant op internet! Utrecht, met bijna 300.000 inwoners, verdient het en u ook. AllesoverUtrecht, de click met Utrecht, is het resultaat van lang gekoesterde plannen. Lezers blijven continu op de hoogte van wat er in Utrecht, Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern en Haarzuilens gebeurt.

http://utrecht-stad.nieuws.nl/: Site met lokaal nieuws.

www.NL30.nl: Mijn NL het stadmagazine van Nederland

www.Binnenstadskrant.nl: Site met nieuws over de binnenstad van Utrecht.

www.Domplein2013.nl: Verleden, heden en toekomst gaan hand in hand op het Domplein, een bakermat van religie, bestuur, kunst en wetenschap. En een schatkamer die gedurende tweeduizend jaar rijk is gevuld. Initiatief Domplein wil deze schatkamer openen en beleefbaar maken. Het plein transformeren tot een forum voor kunst, cultuur, debat en dialoog; een bruisend en uitnodigend Domplein in 2013, op weg naar Utrecht als Culturele hoofdstad van Europa in 2018!

www.WijkC.nl: Op deze website willen wij de bezoekers zoveel mogelijk informatie geven over onze wijk en de activiteiten die door diverse groepen worden ontplooid. Hierbij kunnen wij de hulp van wijkbewoners gebruiken.

www.PandhofSinteMarie.nl: Aan de Mariaplaats, in het historische centrum van Utrecht, floreert dankzij vrijwilligers een prachtige tuin binnen een Romaanse kloostergang. Deze 11-eeuwse kloostergang is de oudste van Nederland en behoorde bij de inmiddels afgebroken Mariakerk.

www.Mauritsstraatutrecht.nl: Sinds januari 2002 informatie voor en door
de bewoners van de Mauritsstraat te Utrecht.

www.Lombox.nl: De best bekeken buurtsite van Nederland over de leukste wijk van Utrecht.

www.Panorama-Utrecht.nl: Site met 360 graden foto's van Utrecht.

www.oudseyst.nl: Oud Seyst verzamelt historische foto’s, ansichtkaarten en briefkaarten van Zeist en de buurtschappen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder en Huis ter Heide. De periode van de documenten loopt van 1897 tot 1970.

www.InUtrechtUit.nl: uitgaan in Utrecht met de uitagenda, dansen, restaurants en leuke dingen doen. Kijk op de uitagenda over uitgaan in Utrecht of kies een leuk restaurant, disco of cafe.

www.iens.nl/restaurantsVan/Utrecht/?a=%2AUtrecht+Centrum: Restaurant recensies en culinaire informatie vind je op iens.nl

Trajectum Lumen:

http://www.utrecht.nl/smartsite.dws?id=218423 :Trajectum Lumen is een theatrale lichtkunstroute door de historische binnenstad van Utrecht. Bewoners en bezoekers kunnen de komende winter de stad in de avonduren op een zeer bijzondere manier ervaren.

http://www.trajectumlumen.com/?p=portal: Startpagina

 

 

Sinds 7 april 2008 | medegeus@hotmail.com